6976329367 Παλιό Λιμάνι, Σπέτσες mixalisvouvalaris@icloud.com
hero image
Κλιματισμός Μάικ
Ψυκτικός Σπέτσες | Μιχάλης Βουβαλάρης

 

Τα συστήματα κλιματισμού της επιχείρησης Κλιματισμός Μάικ εξασφαλίζουν ένα υγιεινό περιβάλλον για εσάς και τους γύρω σας. Εγκαταστάσεις προηγμένης τεχνολογίας σχεδιάζονται κατόπιν εξατομικευμένης μελέτης του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου σας. 
Τα συστήματα κλιματισμού προσφέρουν ψύξη, θέρμανση, αφύγρανση και παραγωγή καθαρού και υγιεινού αέρα με άριστη απόδοση σε κάθε εποχή του χρόνου.

 

                                 

 

 

 

 

 

Οικιακές Εφαρμογές

Η επιλογή της κατάλληλης μονάδας κλιματισμού για οικιακή χρήση έχει κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις, όπως το μέγεθος του χώρου, οι απαιτήσεις του σε ψύξη - θέρμανση, καθώς και οι ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. 
 

Η επιχείρησή μας έχει τη δυνατότητα μέσω σύγχρονων μηχανημάτων να καλύψει κάθε οικιακό χώρο, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό χρήστη. 
 

Οικονομικές και ποιοτικές λύσεις των συνεργαζόμενων εταιρειών μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Η ορθή καθοδήγηση των ειδικών θα συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή απόφαση για το χώρο σας.

 
 

 

Επαγγελματικές λύσεις

Η επιχείρηση Κλιματισμός Μάικ παρέχει υπηρεσίες κάλυψης μεγαλύτερων χώρων σε ανάγκες ψύξης και θέρμανσης. Αναλόγως της διάταξης και του είδους του χώρου προτείνουμε κεντρικά ή ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού - εξαερισμού ή συστήματα multi. 

Για την κάλυψη μεγάλων αιθουσών χώρων εστίασης, ξενοδοχειακών μονάδων, χώρων γραφείων κτλ προτείνονται συστήματα κεντρικού ή ημικεντρικού κλιματισμού. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει σύστημα με αεραγωγούς και μια κεντρική μονάδα η οποία δεν χρειάζεται να είναι σε κοντινή απόσταση από τους κλιματιζόμενους χώρους. Το σύστημα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του αέρα, την ανανέωσή του και τα επίπεδα υγρασίας στο χώρο, εξασφαλίζοντας ποιοτικό και υγιεινό περιβάλλον αλλά και μέγιστη ενεργειακή απόδοση σε συνδυασμό με ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.
 

Τα συστήματα κλιματισμού multi εφαρμόζονται συχνότερα σε χώρους γραφείων ή όπου επιθυμείται η εγκατάσταση πολλών εσωτερικών μονάδων συνδεδεμένες μια μία εξωτερική.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο Παλιό Λιμάνι Σπετσών