6976329367 Παλιό Λιμάνι, Σπέτσες mixalisvouvalaris@icloud.com

 

Κλιματισμός Μάικ
Ψυκτικός Σπέτσες | Μιχάλης Βουβαλάρης

 


 

Η επιχείρηση Κλιματισμός Μάικ έχει την έδρα της στις Σπέτσες, όπου από το 2003 προσφέρει υπηρεσίες εμπορίας, επισκευής και συντήρησης συσκευών και εγκαταστάσεων ψύξης και θέρμανσης. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο ο ψυκτικός Μιχάλης Βουβαλάρης και οι έμπειροι συνεργάτες του είναι πρόθυμοι να ανταπεξέλθουν άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σας κάλεσμα.
 

Η επιχείρησή μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών Fujitsu και Midea προσφέροντάς σας ποιοτικές, επώνυμες συσκευές, ανταλλακτικά αλλά και ολοκληρωμένο service. Αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα τη μελέτη εγκατάστασης και την τοποθέτηση κλιματιστικών, αντλιών θερμότητας, συσκευών ψύξης και συστημάτων εξαερισμού σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

 

Μάθετε περισσότερα

Service κλιματιστικών

Service κλιματιστικών

Εγγυόμαστε για την ποιότητα των εργασιών μας, που θα εξασφαλίσει και την αντοχή των συσκευών στο χρόνο, με προϋπόθεση την ορθή χρήση τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αντλίες θερμότητας

Αντλίες θερμότητας

Μηχανήματα εύκολα στην εγκατάσταση, εξοικονομούν ενέργεια, συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και έχουν χαμηλό κόστος συντήρησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συστήματα εξαερισμού

Συστήματα εξαερισμού

Το σύστημα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του αέρα, την ανανέωσή του και τα επίπεδα υγρασίας στο χώρο, εξασφαλίζοντας ποιοτικό και υγιεινό περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ